Yritykseni tarinaCrystal Agency on keskittynyt Viron golfkenttien myyntiin. Olemme auttaneet suomalaisia golfmatkaajia Viron golfkentille jo vuodesta 2009. Tällä hetkellä Crystal Agency toimii Tallinnan lähistöllä sijaitsevan, Estonian Golf & Country Clubin edustajana. Tärkeimpänä osoituksena tyytyväisistä asiakkaistamme on se, että muutaman vuoden aikana olemme auttaneet Viroon jo lähes puolet Suomen golfseuroista. Ja lähes poikkeuksetta ryhmät ovat edelleen asiakkaitamme.

Agentuuritoimiston Crystal Agencyn toiminnasta ja asiakkaidemme palvelemisesta vastaan minä, Kristel Reinfeldt-Tiitola.

Olen paljasjalkainen saarenmaalainen ja ylpeä juuristani! Kouluikäisenä muutimme perheeni kanssa Tallinnaan ja sieltä Suomeen vuonna 1991. Koko Suomessa eletyn ja vietetyn melkein 30 vuoden aikana olen hyvin tiiviisti viettänyt aikaa eri puolella Viroa. Siitäkin syystä olen kiintynyt synnyinmaahani hyvin paljon ja esittelen suurella ylpeydellä nykypäivän Viroa ja sen rikkauksia ja mahdollisuuksia.

Perustin matkailualan yritykseni vuonna 2009. Aluksi keskityin Saarenmaan ja Saare Golfin myyntiin Suomessa, josta innostuneena laajensin tarjontaani vuosien varrella myös golf-matkoihin kaikkialle muuallekin Viroon, kokous-ja kongressimatkoihin Tallinnaan sekä vapaa-ajan elämysmatkoihin Tallinnaan ja lähiympäristöön.

Kaikille palveluilleni on yksi yhdistävä tekijä ylitse muiden – asiakkaan tarpeet ymmärtäen varmistan, että kaikki sujuu alusta loppuun pienetkin yksityiskohdat huomioiden niin hyvin, että käytät palveluitani myös jatkossa.

On sanomattakin selvää, että tiedän mitä myyn. Koska olen paikallinen, osaan ohjata ja vaatia yhteistyökumppaneiltani oikeita asioita. Tiedän mikä Virossa toimii ja ei toimi, tätä ei tarvitse asiakkaideni huomata vasta paikan päällä.

Vuosia kestänyt hyvä ja luottamuksellinen yhteistyö on tehnyt Crystal Agencysta ja Estonian Golf & Country Clubista vahvan tiimin. Palvelemme asiakkaitamme nyt yhdessä, tervetuloa Tallinnaan!


Kristel
CRYSTAL AGENCY OY


Hiutalekuja 3, FIN-13270 HÄMEENLINNA, FINLAND
kristel.reinfeldt@crystalagency.fi +358-45-639 1087